Over Bouwkwaliteit Plus

Doelstelling van BouwKwaliteit Plus is het ondersteunen van alle partijen in de bouw die iets ‘moeten’ of ‘willen’ met kwaliteitsborging:
Willen is op basis van intrinsieke behoefte, moeten is op basis van de aanstaande Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, of op basis van specifieke eisen die de markt stelt.

Initiatiefnemers van BouwKwaliteit Plus zijn:

Wiljan Jansen

Eigenaar van Perfect Bouwexperts en initiator van het Bouw Advies Instituut in Gemert:

“Ik ben overtuigd van een samenwerking die gebaseerd is op het delen van kennis. Samenwerken is bepalend voor de toekomst van de bouw. Samen kansen oppakken, bedrijven bij elkaar brengen, innovaties/concepten ontwikkelen, kijken en luisteren naar de markt. Om dit te kunnen bereiken is positiviteit, enthousiasme, vertrouwen, transparantie, bereidheid te delen en een goed netwerk nodig.”


Marcel Ponjée

Zelfstandig adviseur kwaliteitsborging werkend vanuit Bouwmotief met ruime ervaring in projectmanagement, directievoering en toezicht.

“Het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen en werken met professionals heeft mij inzicht gegeven in het grote verschil tussen de abstracte wereld van kwaliteitsborging en de werkelijke motivatie van mensen om iets goeds te leveren. Mijn basis is samenwerking. Ik werk zelfstandig maar nooit alleen. De ervaring in het begeleiden van professionals in de bouw deel ik graag met ambitieuze mensen die vooruit willen.”