Over Bouwkwaliteit Plus

Doelstelling van BouwKwaliteit Plus is het ondersteunen van alle partijen in de bouw die iets ‘moeten’ of ‘willen’ met kwaliteitsborging:
Willen is op basis van intrinsieke behoefte, moeten is op basis van de aanstaande Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen, of op basis van specifieke eisen die de markt stelt.

Initiatiefnemers van BouwKwaliteit Plus zijn:

Wiljan Jansen, eigenaar van Perfect Bouwbegeleiding en initiator van het Bouw Advies Instituut in Gemert:

Ik ben overtuigd van een samenwerking die gebaseerd is op het delen van kennis. Met die achtergrond is het Bouw Advies Instituut geboren. Samenwerken is bepalend voor de toekomst van de bouw. Samen kansen oppakken, bedrijven bij elkaar brengen, innovaties/concepten ontwikkelen, kijken en luisteren naar de markt. Om dit te kunnen bereiken is positiviteit, enthousiasme, vertrouwen, transparantie, bereidheid te delen, communicatie, overtuiging en een goed netwerk nodig.

Marcel Ponjée, zelfstandig adviseur kwaliteitsborging werkend vanuit Bouwmotief met ruime ervaring in projectmanagement, directievoering en toezicht.

Het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen als ISO 9001 en werken met professionals heeft mij inzicht gegeven in het grote verschil tussen de abstracte wereld van kwaliteitsborging en de werkelijke motivatie van mensen om iets goeds te leveren. Mijn basis is samenwerking. Ik werk zelfstandig maar nooit alleen. De ervaring in het aansturen en begeleiden van professionals in de bouw deel ik graag met ambitieuze mensen die vooruit willen.

En de ‘Plus’ van BouwKwaliteit Plus?

Die zit in de partijen waarmee wij samenwerken. Wij zoeken deze samenwerking nadrukkelijk op met diverse andere partijen die ruime ervaring hebben opgedaan in de pilotprojecten voorafgaand aan de Wet Kwaliteitsborging als het gaat om Private Kwaliteitsborging.

Benieuwd naar onze werkwijze? Klik hier.