Wie zijn wij

Initiatiefnemers van BouwKwaliteit Plus zijn:

Wiljan Jansen, eigenaar van Perfect Bouwexperts en initiator van het Bouw Advies Instituut in Gemert:

“Ik ben overtuigd van een samenwerking die gebaseerd is op het delen van kennis. Met die achtergrond is het Bouw Advies Instituut geboren. Samenwerken is bepalend voor de toekomst van de bouw. Samen kansen oppakken, bedrijven bij elkaar brengen, innovaties/concepten ontwikkelen, kijken en luisteren naar de markt. Om dit te kunnen bereiken is positiviteit, enthousiasme, vertrouwen, transparantie, bereidheid te delen, communicatie, overtuiging en een goed netwerk nodig.“

Marcel Ponjée, zelfstandig adviseur kwaliteitsborging werkend vanuit Bouwmotief met ruime ervaring in projectmanagement, directievoering en toezicht.

“Het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen als ISO 9001 en werken met professionals heeft mij inzicht gegeven in het grote verschil tussen de abstracte wereld van kwaliteitsborging en de werkelijke motivatie van mensen om iets goeds te leveren. Mijn basis is samenwerking. Ik werk zelfstandig maar nooit alleen. Met BouwKwaliteit Plus maak ik graag uw organisatie Wkb proof“

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *